Container Tab systems


Container Tab

Stansafval kan een ernstige bedreiging vormen voor de kwaliteit van uw product; vooral wanneer dit afval zich aan de hechtrand bevindt. Maar ook op andere plaatsen in de machine kan achtergebleven stansafval een stagnatie van de productie veroorzaken. Voor het verwijderen van dit achtergebleven stansafval is de CONTAINER TAB ontwikkeld.

Twee tegen elkaar in draaiende borstels vegen zowel de boven- als de onderkant van het karton schoon.  De verstelling van de onderste borstel kan vanaf de besturingskast worden bediend, zodat een ruime variatie aan kartondiktes mogelijk is.

De Container Tab is uitsluitend bedoeld om ingebouwd te worden in kartonverwerkende machines en mag alleen gebruikt worden om ongewenst stansafval van karton te verwijderen.

Het geheel kan veilig in uw machine worden ingebouwd met een robuust frame van stalen kokerprofielen en een beproefd klemsysteem.

Omdat de Container Tab in een bestaande machine moet worden ingebouwd, adviseren wij om dit te laten doen door geautoriseerd technisch personeel of een servicemonteur van Yourtech BV.

Verkoopadres: www.europe.dicar.com/


Onze relaties