NL
EN

ALS HET IN ÉÉN KEER GOED MOET

SPECIALIST IN PRODUCTIETECHNIEK EN ONDERHOUD

Power Station
Gebruikers
Reactie
Reactie
Cirkel
Al meer dan 50+ projecten met duizenden machines verplaatst, geïnstalleerd en succesvol opgestart.
Al meer dan 50+ geholpen en tevreden klanten.
Al meer dan 1+ jaar ervaring in onderhoud en machine verhuizing
Service

Onderhoud en services

MECHANISCH EN ELEKTRISCH ONDERHOUD

Wij zien onszelf als partner en verlengstuk van uw technische dienst voor onderhoud, verbeteren, verplaatsen en keuren van technische bedrijfsmiddelen.

Meer info
Service

Technische services voor
de Maak- en Verpakkingsindustrie

Service|_

Machinepark verhuizing

NATIONAAL EN INTERNATIONALE SPECIALIST

Ervaring, technische knowhow en een efficiënte aanpak hebben ertoe geleid dat Yourtech één van de belangrijkste partners in de maak- en verpakkingsindustrie is voor het verplaatsen van machines en machineparken in Nederland en internationaal.

Meer info
Service

Technische services voor
de Maak- en Verpakkingsindustrie

Service

Betrouwbaar

Wij doen ons werk goed, veilig en tijdig.

Service

Flexibel

Wij hebben de juiste snelheid van werken en passen ons aan waar mogelijk.

Service

Vakmanschap

Wij zijn goed in techniek en verstaan ons vak; we doen de dingen goed en anders niet.

Service

Servicegericht

Wij zien onszelf als ‘verlengstuk’ van de technische dienst, het management en directie van onze klanten wat leidt tot tevredenheid en waardering.

Service

Samenwerken

Wij werken bij voorkeur in teamverband en investeren in langdurige relaties samen met partners en/of derden indien noodzakelijk of gewenst.

Service

Onafhankelijk

Wij zorgen voor de beste (totaal) oplossing met de vrijheid in handelen en eigen regelruimte. Wij gedragen ons als ambassadeur van ons bedrijf.

FrieslandCampina is al sinds 2005 een terugkerende klant voor het verplaatsen van machines intern en tussen fabrieken.

"Groeien doen we samen"

Yourtech wordt gezien als een onafhankelijke, flexibele en betrouwbare technische serviceorganisatie gespecialiseerd in het integraal onderhouden, verbeteren, vernieuwen en verplaatsen van productie- en material handling equipment met een stevige marktpositie in de sectoren food & beverage, karton en machinebouw.

  • VCA
  • Erkend Leerbedrijf
Servicemonteur

Ser­vi­ce­mon­teur

Als onderhoud, dingen maken, technische service verlenen aan klanten of het verhuizen van machines jouw passie is, en je hebt interesse in de techniek binnen de maak- en verpakkingsindustrie dan is dit de juiste uitdaging voor jouw! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barry Fennis op het telefoonnummer 033 - 465 97 33 of via [email protected] werkzaamhedenJe levert een actieve bijdrage aan het vinden van de grondoorzaken van storingen.Je ondersteunt de productie bij het oplossen van knelpunten in het productieproces.Je neemt deel aan verbeteractiviteiten en autonoom onderhoud.In geval van ongeplande stilstand aan machines draag je bij aan het verhelpen/oplossen van de storing en denk je mee over preventieve maatregelen.Je doet voorstellen voor preventieve maatregelen om storingen te voorkomen.Je werk mee aan geplande onderhoudstops alsmede aan projectmatig onderhoud.Wat wij vragenMBO diploma op niveau 3 of 4 in de richting Werktuigbouw, Elektrotechniek en/of Mechatronica.Bij voorkeur beschik je over de diploma’s als VCA, lastechniek, heftruck- en hoogwerkvaardigheid.Een meerjarige relevante ervaring in de industrie, bij voorkeur als service- of onderhoudsmonteur op het vlak van mechanische- en/of elektrische werkzaamheden.Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en zelfstandigheid.De bereidheid te willen werken aan goede relaties met collega’s, klanten en partners.In bezit van rijbewijs.Wat wij biedenEen salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en leeftijd.Een persoonlijke benadering als basis voor een goede werksfeer.Afwisselende werkzaamheden zowel in jouw regio, landelijk als internationaal indien gewenst.Inzet in ploegendiensten en weekenden behoort tot de mogelijkheden.De mogelijkheid tot een bedrijfsauto.Een goede pensioenregeling.Een telefoonvergoeding.Ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.Prettige collega’s. 08 september 2023
Keurmeester

Keur­mees­ter

Als het inspecteren en keuren van arbeidsmiddelen jouw passie is, en je hebt interesse in techniek, machines en gereedschappen dan is dit de juiste uitdaging voor jouw! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barry Fennis op het telefoonnummer 033 - 465 97 33 of via [email protected] werkzaamhedenAls keurmeester arbeidsmiddelen, ga je op bezoek bij onze klanten voor het keuren van gereedschappen en machines. Op locatie van de klant keur je niet alleen de arbeidsmiddelen maar registreer je deze tevens in ons systeem van waaruit een eindrapport voor de klant gepresenteerd wordt. Je ondersteunt de klant met adviezen en te nemen acties. Je hebt vele contacten met klanten, jouw keurmeester collega's en kom je in aanraking met verschillende arbeidsmiddelen. Er is uiteraard ruimte tot het gezamenlijk ontwikkelen van de rol van keurmeester binnen Yourtech. Wat wij vragenJe bent zelfstandig, klantgericht, je neemt initiatief en je wilt graag de Yourtech adviseur zijn voor keuren. Je hebt interesse in techniek, machines en gereedschappen. Idealiter beschik je over de juiste opleidingen en trainingen op gebied van het keuren van arbeidsmiddelen zoals NEN3140, NEN2484 en NEN1004. Je bent handig met digitale middelen zoals een laptop/tablet en benodigde software. Je werkt veilig met de juiste PBM's en je beschikt over een verzorgde en professionele uitstraling. Je herkent jezelf in: vakmanschap, flexibel, plannen en organiseren, servicegericht, digitaal en leervermogen. Je beheerst de Nederlandse taal en bent in bezit van een rijbewijs. Wat wij biedenEen salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en leeftijd.Een persoonlijke benadering als basis voor een goede werksfeer.Afwisselende werkzaamheden zowel in jouw regio, landelijk als internationaal indien gewenst.De mogelijkheid tot een bedrijfsauto.Een goede pensioenregeling.Een telefoonvergoeding.Ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.Prettige collega’s. 08 september 2023
BBL of BOL student

BBL of BOL stu­dent

Ben jij BBL of BOL student en zoek je een leer-werk baan of een stage op technisch vlak en als onderhoud, dingen maken, technische service verlenen aan klanten of het verhuizen van machines in de maak- en verpakkingsindustrie jouw leuk lijkt dan dit de juiste uitdaging voor jou! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barry Fennis op het telefoonnummer 033 - 465 97 33 of via [email protected] de rolGezamenlijk ga je met je collega's technische werkzaamheden aan machines en installaties op locatie van onze klanten uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, verbeteren/modificeren, vernieuwen en/of verplaatsen van machines en installaties.Over jouJe volgt een technische opleiding Je bent in het bezit van een rijbewijsJe voelt je verantwoordelijk voor je werkWat bieden we jou?Mooie stagevergoedingReiskosten / AutoGoede sfeerUitdagend werkWerk in binnen- en buitenlandEen omgeving waar presteren, groei en ontwikkelen centraal staanMeer weten over Yourtech en/of de stage?Neem contact op door te klikken op de knop hiernaast: Reageer op deze vacature. 02 maart 2023
Servicemonteur Industriële Automatisering

Ser­vi­ce­mon­teur In­du­stri­ë­le Au­to­ma­ti­se­ring

Het onderhouden, verbeteren, vernieuwen en verplaatsen van productielijnen vereist een breed scala aan kennis en expertise op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering, evenals aanverwante disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barry Fennis op het telefoonnummer 033 - 465 97 33 of via [email protected] kennis en werkzaamhedenEnkele belangrijke werkzaamheden die je gaat doen aan productielijnen en/of material handling equipment en de kennis die daarvoor nodig is:Kennis van elektrische componenten en systemen.Realiseren van machineverplaatsingen.Implementeren en uitbreiden van (bestaande) besturingssystemen.Begrip van automatiseringstechnieken zoals PLC-programmering, motion control en andere besturingssystemen die worden gebruikt in productielijnen om processen te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren. Werken met verschillende soorten sensoren, hun werking en toepassingen in productielijnen, zoals fotocellen, druksensoren, temperatuursensoren en andere sensoren die worden gebruikt voor procesbewaking en kwaliteitscontrole.Werken met mechanische en pneumatische systemen die worden gebruikt in productielijnen, zoals transportbanden, aandrijfsystemen, pneumatische cilinders en kleppen, en de interactie tussen deze systemen en de elektrische systemen.Kennis van veiligheidsnormen, -voorschriften en -procedures die van toepassing zijn op productielijnen, en het vermogen om veiligheidssystemen te implementeren en onderhouden, zoals noodstopschakelaars, veiligheidslaserscanners en andere veiligheidsvoorzieningen.Kennis van onderhoudsstrategieën zoals preventief-, correctief- en voorspellend onderhoud, om productielijnen in optimale staat te houden en stilstand te minimaliseren.Vaardigheden op het gebied van probleemoplossing en diagnostiek om storingen en problemen in productielijnen te identificeren, analyseren en oplossen, en om verbeteringen en optimalisaties door te voeren.De specifieke kennisvereisten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de productielijn, de gebruikte technologieën en de industrie waarin de productielijn actief is. Je werkt regelmatig samen met andere specialisten en experts op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en andere gerelateerde disciplines.Het vermogen om effectief te communiceren met collega's, operators, technici en andere belanghebbenden is van essentieel belang om projecten succesvol uit te voeren.Wat wij vragenMBO diploma op niveau 3 of 4 in de richting Elektrotechniek en/of Industriële Automatisering.Bij voorkeur beschik je over de diploma’s als VCA, heftruck- en hoogwerkvaardigheid.Een meerjarige relevante ervaring in de industrie, bij voorkeur als Servicemonteur Elektrotechniek en/of Industriële Automatisering.Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en zelfstandigheid.De bereidheid te willen werken aan goede relaties met collega’s, klanten en partners.In bezit van een rijbewijs.Wat wij biedenEen salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en leeftijd.Een persoonlijke benadering als basis voor een goede werksfeer.Afwisselende werkzaamheden zowel in jouw regio, landelijk als internationaal indien gewenst.Inzet in ploegendiensten en weekenden behoort tot de mogelijkheden.De mogelijkheid tot een bedrijfsauto.Een goede pensioenregeling.Een telefoonvergoeding.Ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.Prettige collega’s. 08 september 2023

Yourtech B.V. nieuws