NL
EN

Focusstrategie Yourtech

2022

Yourtech ontwikkelt het strategische toekomstplan voor 2023 en verder en legt de marktfocus binnen de maak- en verpakkingsindustrie op de sectoren Food & Beverage, Karton en Machinebouw.

Yourtech 2022 

2018

Yourtech 2018

In 2018 is Yourtech B.V. overgenomen door Tech-Projects B.V waartoe ook Dapp B.V. behoort. Hiermee is de continuïteit van de onderneming zeker gesteld en kan het verder ontwikkelen tot technische partner voor klanten in diverse industrieën. Door onze gecombineerde services op het gebied van het onderhouden, verhuizen, vernieuwen, verbeteren en keuren van technische bedrijfsmiddelen spelen we een belangrijke rol in het ontzorgen van onze klanten op technisch en organisatorisch vlak.

2005

Yourtech 2005

In 2005 is de naam aangepast naar de huidige naam Yourtech B.V. en al vrij snel ontwikkelde het bedrijf zich tot onderhoudsspecialist voor diverse industrieën en groeide het aantal gespecialiseerde medewerkers en het aantal klanten gestaag.

1999

Jortech 1999

Om beter te kunnen voldoen aan de roep om productiviteitsverbeteringen in de Nederlandse industrie is de separate onderneming Jortech Service & Consultancy B.V. in 1999 opgericht onder leiding van de heren E. Willemse en H. Dorrestein. Jortech Service en Consultancy is een onderneming die is ontstaan uit de gedachte om een onafhankelijk servicebedrijf te zijn voor verschillende producenten in de golfkartonindustrie.

Jortech Nederland B.V. kende diverse activiteiten op gebied van landbouwtechnologie, handel en industrie. De basisfilosofie van het bedrijf is door het inzetten van de best mogelijke mensen en kennis succesvol zijn in de gekozen marktsegmenten. Vanuit internationale samenwerkingsverbanden met de Nederlandse-, Indonesische- en Thaise overheid en bedrijfsleven is de basis gelegd voor technische ondersteuning van diverse projecten en training van mensen om de benodigde productietechnologie te verbeteren.

Al snel bleek dat de expertise van onze leerling monteurs, monteurs en specialisten in de meest uiteenlopende industrieën kan worden toegepast en werd de strategie toegespitst op het ondersteunen van technische diensten door inzet van goed opgeleid en ervaren personeel in de meest uiteenlopende industrieën; het repareren, reviseren en bouwen van machines en toepassingen; het ondersteunen en adviseren van onze opdrachtgever bij het toepassen en/of verbeteren van productie proces; het adviseren en uitvoeren van machine veiligheidstrajecten; het verhuizen van machines, complete machineparken en/of productiestraten in binnen- en buitenland. 

Naast de eerste stappen in de golfkartonindustrie werd vervolgens de business succesvol uitgebreid naar de foodindustrie, de farmaceutische industrie en machinebouw.