Keuringen - Yourtech

NEN 3140, NEN1004 en NEN 2484

Keuring van o.a. elektrische arbeidsmiddelen

De technici van Yourtech verzorgen voor u de periodieke keuringen en de registratie van uw arbeidsmiddelen zodat u er altijd zeker van kan zijn dat uw elektrische arbeidsmiddelen in orde zijn.

HOE WERKT HET?

De specialisten van Yourtech maken een inventarisatie van alle in uw  bedrijf aanwezige elektrische arbeidsmiddelen. Op basis van de diagnoses  van onze gecertificeerde adviseurs wordt de keuringsfrequentie en beschermklasse vastgesteld. In veel gevallen zijn deze ook al vastgelegd  in de verplichte RI&E van de ARBO-dienst.

Wettelijk verplicht

NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning. De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.Ontzorgen: door onze werkwijze zorgen we ervoor dat u voldoet aan deze verplichting, met voor u minimale inspanning, elk jaar weer.

Neem contact met ons op

We komen graag langs om uw plannen te bespreken. We kunnen u op een goede en snelle manier inzicht geven wat we voor u kunnen betekenen.

Wij werken o.a. voor

"De Yourtech specialist zorgt ervoor dat u voldoet aan de NEN 3140 norm, op een voor u goede en snelle manier"

© COPYRIGHT 2022 Yourtech.nl Algemene voorwaarden Privacy verklaring